• Βρίσκεστε Εδώ
  • Νέα για Gay, Ομοφυλόφιλους
  • Οδηγός: Η gay πλευρά της Αθήνας
15:39 23/Οκτ/15Οδηγός: Η gay πλευρά της Αθήνας
image

Η Αθήνα μπορεί εύκολα πλέον να αναγνωριστεί ως μια gay friendly πόλη, ακολουθώντας επάξια το δρόμο μου χάραξαν άλλες πόλεις της Ευρώπης. Σε αυτό οφείλεται και το πλήθος των μαγαζιών που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια και απευθύνονται κυρίως σε gay πελάτες, κάνοντας την Αθήνα να αποκτήσει τις δικές της πολύχρωμες περιοχές. Ας γνωρίσουμε κάποιες από αυτές.

Στο Γκάζι χτυπά η καρδιά του ελληνικού gay lifestyle και της gay διασκέδασης. Με εύκολη πρόσβαση, αφού το μετρό σταματά εκεί, ο καθένας μπορεί να απολαύσει έναν “φιλικό” ποτό στο Big Bar και στο ΕΝΟΔΙΑ ή ένα απολαυστικά “φιλικό” γεύμα στα εστιατόρια PROSOPA και MEXIKANOS. Το Gay Athens Βy Νight επιβάλλει ατελείωτες ώρες χορού και εδώ τα gay club της περιοχής κάνουν παιχνίδι. Το Sodade2, το S-Cape, το Noiz και το APARTMENT αποτελούν σταθερές αξίες, ενώ για του λάτρεις του cruising υπάρχει η ALEXANDER SAUNA.

Αν βρεθείτε λίγο πιο δίπλα στη περιοχή του Μεταξουργείου κάντε οπωσδήποτε μια στάση για καφέ ή ποτό στη Μυροβόλο ενώ για φαγητό επιλέξτε το ΤAMARIND. Για τους απανταχού “cruisers” η περιοχή προσφέρει το HRA BATHS και το AT CINEMAS.

Αρκετούς gay θαμώνες θα συναντήσετε και στην περιοχή του Μοναστηρακίου. Χαρακτηριστικό είναι πως η πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι συναγωνίζεται επάξια για τον τίτλο της πιο gay πλατείας στην Αθήνα, με αυτή του Κεραμεικού. Περνώντας λοιπόν από την Αγίας Ειρήνης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας , να απολαύσετε το γεύμα σας ή να πιείτε χαλαρά το ποτό σας στο ROOSTER. Αυτό βέβαια, αφού έχετε περάσει από το κατάστημα της ES COLLECTION για το απαραίτητο shopping therapy. Τέλος μην αμελήσετε να επισκεφθείτε τη FLEX SAUNA για τις απαιτούμενες στιγμές χαλάρωσης.

Σχόλια (0)

Για να σχολιάσετε το άρθρο και να βαθμολογήσετε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στο GayGuide.gr